Shimmering Clothing

Fri frakt på alle ordre over 1000,-

Hjemmekontor? Den beste gaven?

img_2042.jpg

Vi har endelig klart å få tak i denne katalytiske duftlampen som renser luften for bakterier og sjenerende lukt samtidig som den også kan tilføre deilig duft om du ønsker det! Den katalytiske brenneren er et spesialutviklet brennstoff som nøytraliserer via en katalytisk forbrenning helt uten flamme.

Nå som mange har hjemmekontor kan det være fristende med et kontor uten eimen fra fiskemiddagen, eller den sjenerende lukten av våt turhund som kanskje også kanskje ligger å gasser litt under kontorpulten. Eller for å fjerne spor etter en snik sigarett i peisen fordi det rett og slett ikke fristet å gå ut i dag;)

Denne lampen virker faktisk! Og har helt fantastiske dufter man kan tilføye om man ønsker det. Produktet er skandinavisk, med aromaer fra Frankrike, og er flott å se på. Du kan velge et nydelig smykke av en lampe, eller en mer nøytral om det passer din stil.

Vet du ikke hva du skal gi til deg selv eller din partner, kommer du garantert til å bli fornøyd med denne. Eller kanskje trenger du en på arbeidsplassen? Ren luft er jo ikke å forakte i disse tider, og flere og flere pollen allergikere begynner også å få øynene opp for dette produktet.

Anbefaler kjøp av både nøytral olje og en med duft. Da kan du lettere justere styrken på din duft.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *