Hvordan bruke store hårspenner;)

Image-1 (10)

Dere har sikkert lagt merke til de store hårspennene, for de er et skikkelig blikkfang og vanskelig å ikke få med seg. Du synes det er fint, og tenker: -Fint på alle andre, men jeg får nok ikke dette til…

Jo det gjør du!! Her skal du få litt inspirasjon, tips og råd:) Det er egentlig veldig enkelt, og med en spenne, kan du få en riktig så stilig frisyre på 1-2-3!

Hårspennene kommer i mange varianter, og de mest vanlige er trekanten og rektangelet. Du har alt fra romantiske hvite perler, til de mer glitrende i alle farger. Her velger du etter din egen stil. Kanskje vil du matche antrekket og går til innkjøp av litt forskjellige farger og typer.

Min favoritt er å sette de som pynt i håret, gjerne ved siden av en «bun» eller bak i nakken når jeg har håret opp. Da pleier jeg å bruke trekant og rektangel sammen.

Den vanligste måten hå ha de på er likevel å dra håret bakover og vekk fra ansiktet på den ene siden, og sette de litt på skrå over øret. Ved å plassere de på skrå, vil de ikke virke like klumpete. Om du bruker en eller to her, er helt opp til deg:)

Til slutt har vi «midtskilleren». Du plasserer en spenne (eller fler)på hver side av midtskillen. Dette gir et litt mer intenst utrykk, og er en fin måte å bruke spennene som «statement» stil.

Nå håper jeg at du føler deg litt tryggere ovebfor disse utrolig kule «oversized» hårspennene.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *