Frysepinne??? Boblekåpe???

7519908_BOX-3044 OMBRE BLUE-1
Boblekåpe fra NÜMPH!!

Høsten har virkelig kommet, med sine minusgrader, og snø noen steder. Er du som meg?, ja, da er dette tiden for å pakke seg inn, for jeg HATER å fryse! Jeg har derfor satt sammen noen av mine beste tips og favoritter for alle frysepinner der ute. Tankene går umiddelbart til verdens deiligste boblekåpe.

La oss starte med yttertøyet. (Vet det kanskje er logisk å starte innerst, for å ende med ytterste lag, men her kommer tips og favoritter etter hvor glad jeg er i disse tingene)

Jeg foretrekker kåpe, fordi en kåpe vil automatisk tilsi at varmen også strekker seg over rumpe og lår. Dette gjør jo at jeg fryser mindre i sittende stilling og er selvfølgelig bra for en rekke helseplager man kan utvikle av denne kulden. Jeg vil ha kåpa ganske lang men ikke fotsid. Dette av praktiske hensyn som møkk, høy snø, skrevevennlighet osv. Jeg vil ha store lommer som jeg kan stappe hendene mine nedi med votter på, selv om det ligger en mobil og refleks nedi der fra før. Jeg vil ha lukning med knapper oooog glidelås, fordi da er jeg ekstra sikret mot vær og vind i tillegg til at jeg har back-up om en av delene skulle ryke. Og helt til sist er det viktig med hette, samt like viktig at den kan tas av. Hetten kan redde deg når du har glemt lua, eller rett og slett ikke vil ha luesveis, og er rett og slett et must om man skulle møte på skikkelig ruskevær med snø som blåser sidelengs. Derfor har valget falt på kåpen avbildet fra NÛMPH , «NUMATALIN COAT»

Supermykt skjerf fra NÜMPH

Halsen/nakken vår må vi ikke glemme, da det er der vi kjenner våre kalde gufs om glidelåsen ikke er helt igjen. Dette skjerfet er altså bare såååå myykt!! Marineblått med noe lysere store «bomber» eller prikker. Inneholder ikke ull, og klør derfor ikke.

Konklusjon: – Vi har lagt vår elsk på NÜMPH denne vinteren, om den skulle bli lang og kald;) Og varene finner du selvfølgelig i nettbutikken

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *